O idee generoasă, o echipă solidară și o colecție impresionantă de istorii de viață și cultură

Utilizarea tehnicii poveștilor digitale presupune atât un proces creativ, care necesită folosirea imaginației, cât și, dezvoltarea abilităților de comunicare și exprimare artistică. Poveștile digitale implică explorarea mai multor discipline, reclamând inclusiv aptitudini literare și artistice, cunoștințe privind problematica drepturilor de autor, a tehnologiei și a exprimării în public.

Proiectul Agora Culturală @ Biblioteca Ta oferă bibliotecilor oportunitatea de a include tehnica Digital Storytelling în activitățile de zi cu zi, ca perspectivă de modernizate a ofertei de bibliotecă și de și de permanentizare a acestui tip de servici inovator pentru publicul bibliotecilor.

Proiectul intenționează să demonstreze că Digital Storytelling-ul are potențialul de a revoluționa schimbul de cunoștințe, idei și experiențe culturale. Mai mult decât atât, Agora Culturală promovează implicarea diferitelor comunități etnice în practicarea storytelling-ului, ca metodă de stimulare a schimbului de experiențe individuale și colective, cu scopul de a descoperi puterea comunității de a influența și genera schimbări pozitive în viața indivizilor.

Share Now

ago_ra

More Posts By ago_ra

Related Post

Leave us a reply